Ejby – Glostrup 4H takker alle samarbejdspartnere, deltagere, frivillige & besøgende for et helt igennem fantastisk julemarked. Uden den store opbakning fra alle kunne det ikke have ladet sig gøre at lave så fin og hyggelig en dag.

Til julemarkedet var der som altid mulighed for at købe juletræer, men i år var det også muligt at købe en lækker frikadelle- eller flæske-stegssandwich, lave sit eget julepynt, gå på opdagelse blandt de mange spændende boder, købe brændte mandler, få taget julefotos og meget mere…

Med det sagt glæder Ejby – Glostrup 4H sig til at træde ind i 2024 med en masse nye spændende aktiviteter og håbet om at kunne få stablet ugentligt & månedlige aktiviteter på benene igen for vores medlemmer. Og vi ses forhåbentligt igen til endnu et julemarked i 2024 – og måske ses vi før 😉

Kategorier: Nyheder