Ejby – Glostrup 4H fylder 30 år og inviterer til et brag af en fest på Klub Ejby med en markedsdag. Du kan opleve; børneloppemarked, stadepladser, food-trucks, popcorn, bålhygge, fremvisning fra dyreholdet, hønseskidningsbingo og meget mere.

Er du mellem 8-15 år, og kan du få din egen loppestand helt gratis. Du skal selv sørge for et lille bord at stå ved, og ellers kan du sælge alt fra gammelt legetøj til hjemmelavede smykker – kun fantasien sætter grænser. Der er 30 stande tilgængelig, som fordeles først til mølle.

Læs mere og tilmeld dig på www.ejby-glostrup4h.dk/markedsdag

Kunne din virksomhed eller hobbyforretning tænke sig at sælge varer ved markedsdagen på Klub Ejby så er en stand måske noget for dig. En plads er gratis og der er mulighed for at leje pavillon og bord). Opsætning er muligt fra klokken 9. Markedet har åbent fra 10-15.

Læs mere og tilmeld dig på www.ejby-glostrup4h.dk/markedsdag

Kategorier: Nyheder