Turen er for alle medlemmer født i 2010 el. før. Der vil deltage frivillige voksne, som I kender. Men det er en forudsætning, at man kan sove ud uden mor/far, da man ikke kan hentes hjem i løbet af natten. Det er IKKE muligt.

HVOR OG HVORNÅR

Mødetid: Lørdag den 22. august 2020 kl. 12

Afhentningstid: Søndag den 23. august 2020 kl. 12

Mødested: Knuthenborg Safaripark ved lågen

PROGRAM

LØRDAG:

12.00             Mødetid ved lågen ved hovedindgangen

12-16.30        Oplevelser i Parken med indlagt frokostpause

16.30             Check-in i Ulvehytten og herefter laver vi mad i fællesskab og hygger i hytten med udsigt til dyrene i parken

SØNDAG:

7.30-9            Morgenmad og vi pakker sammen og rydder hytten

9-9.30            Ulvefortællinger:  Knuthenborg guiden kommer til hytten og fortæller om de sagnomspundne ulve, viser skind og kranier og slutter af med at aktivere ulvene ved at lægge pillefoder ind i anlægget – lige foran ruderne til hytten!

9.30-12          Oplevelser i parken.

12.00             Tak for denne gang – afhentning ved lågen ved hovedindgangen.

OM PARKEN OG DET VI SKAL OPLEVE

I Knuthenborg er der mere end 1000 dyr, hvoraf mange kan opleves til fods. Tigerskoven er kun tilgængelig i bil/bus, men via store glasruder kan tigrene som regel opleves – især i forbindelse med den daglige fodring. Dyrene på Savannen er også farlige, men kan ses fra udefra. Savannen er imidlertid meget stor, så måske kan ikke alle dyrene ses på et givent tidspunkt.

Vi har mulighed for at benytte den store naturlegeplads (også efter parkens lukketid), Vandlegepladsen, Congo Splash og hoppepuden kan vi også benytte, mens parken er åben for andre gæster.

ULVEHYTTEN – PRIMITIVT OG VILDT SPÆNDENDE!

Vi skal overnatte i Ulvehytten. Ulvehytten er en 150m2 stor hytte, bygget i Nordamerikansk nybyggerstil af tømmer fra Knuthenborgs skove. Hele langsiden af hytten er af glas lige ind mod de smukke, hvide ulve, hvilket giver en meget stærk oplevelse.

Ulvehytten er at betragte som et stort shelter uden nogen former for komfort. I modsætning til et shelter, er hytten dog lukket på alle 4 sider, og der er indlagt strøm, men ikke vand eller varme. Vi overnatter på egne underlag i egne soveposer på plankegulvet. Toiletter ligger ca. 60m fra Ulvehytten, så husk en god lommelygte ved natlige toiletbesøg (der er lys på toiletterne, men vejen dertil er mørk!) – der er selvfølgelig voksne der følger, hvis man har behov for det.

DET SKAL DU MEDBRINGE

frokost til dig selv lørdag

lommelygte

sygesikringsbevis

liggeunderlag

sovepose og sovebamse

tøj efter vejret

kamera/telefon

håndklæde og badetøj

toiletsager og solcreme

Service: krus, tallerken (dyb), bestik og vandflaske

og meget gerne en kage eller nogle boller, som vi kan hygge os med på turen.

HUSK ikke at pakke mere end du selv kan bære.

TRANSPORT & HJÆLP

Vi opfordrer til samkørsel, så skriv gerne i tilmeldingsmailen, hvis I har plads i bilen til nogle ekstra, så forsøger vi at lave en plan for samkørsel.

Det kan være vi får brug for et par ekstra forældre (inkl. bil) til at køre med os rundt i parken lørdag eftermiddag, så vi kan besøge de områder, vi kun kan komme til i bil. Skriv gerne hvis du har lyst at hjælpe med det.

TILMELDING, BETALING & FORUDSÆTNINGER FOR DELTAGELSE

Pris: 200 kr. inkl. entre, overnatning, aftensmad, morgenmad og foredrag. Beløbet betales senest 1.7.2020 til 4H’s MobilePay 832800

Tilmelding: Du tilmelder dig på mail til Helle ([email protected]). Tilmelding er først gældende, når betaling er gået igennem og du har fået en bekræftelse retur pr. mail. D

BEMÆRK: DER ER ER 28 PLADSER SOM FORDELES EFTER FØRST-TIL-MØLLE IFT. BETALING – Tilmelding er først gældende, når betaling er gået igennem og du har fået en bekræftelse retur pr. mail.

For at turen kan løbe rundt, betaler Ejby-Glostrup 4H et tilskud på op til 500 kr. per barn.. Penge vi sammen har samlet ind til ved bl.a. juletræssalg og jubilæumsdyrskuet.

SPØRGSMÅL

Kan rettes til Helle Sandby på 2179 3896