Kom og træn din kanin med os

Kaniner elsker sjov og leg, og i 4H har vi masser af sjove aktiviteter for kaniner, og nu er vi klar til at starte forårets kanin-hop aftener op.

Kaniner elsker at bevæge sig og har godt af en masse motion, og langt de fleste af dem synes, at kaninhop er rigtig sjovt og kan med træning blive rigtig gode springere.

Kaninhop er en sportsgren, hvor man lader kaniner gennemhoppe en forhindringsbane; sporten er således på linje med ridebanespringning med heste og agility med hunde. Kaninhop startede i Sverige i 1970’erne.

Kaninhop er for mange en meget hyggelig og sjov sport, hvor man ofte bliver tæt knyttet til sin kanin. I dag bliver kaninhop mere og mere udbredt, og mange morer sig med at se kaninerne hoppe.

Kaninhop opvisning til Naturens Dag i Ejby Mose

Vidste du:
At danmarksrekorden (tidl. verdensrekord) i højdehop for kaniner er på 99,5 cm..Verdensrekorden i højdehop for kaniner er på 105 cm. Danmarks- og verdensrekorden i længdehop for kaniner er på 300 cm.

Hvor og hvornår

Vi mødes i stalden på Dyregården v/Klub Ejby, Statenevej 46-48 på følgende dage:

Kaninhop er desværre fortsat aflyst grundet kaninpest/myxomatose, men vi starter op igen så snart vi kan

Har du ikke selv en kanin, men har lyst at være med, så kan du sagtens deltage alligevel. Vi har lånekaniner – husk blot at aftale det med Sanna, når du melder dig til.

Tilmelding

Det er gratis for medlemmer at deltage, men husk at give besked om du kommer senest dagen før. Send sms til Sanna eller skrive at du deltager under begivenheden på Facebook