Tilmelding til Jubilæumsdyrskuet den 24. august 2019 foregår på 4H’s hjemmeside og alt efter om du er medlem eller ikke-medlem skal du tilmeldes på forskellig vis.

For medlemmer af 4H koster det 25 kr. at deltage. Hvis du ikke er medlem, koster det 50 kr. Der er præmier til alle. Tilmelding sker på www.4h.dk senest 12. august. Du kan læse mere og finde en vejledning til hvordan du tilmelder dig ved at klikke på knappen herunder.

For medlemmer

Er du medlem af en 4H-klub skal du logge ind på Mit 4H og tilmelde dig der. Du kan komme til “Mit 4H”, ved at trykke på knappen herunder.

Når du nu er logget ind trykker du på “Hold” i menuen, finder Ejby-Glostrup 4H’s Jubilæumsdyrskue og trykker tilmeld. Du trykker nu “Læg i kurv” og betaler, hvorved du nu er tilmeldt. Er der flere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Sanna på Tlf.: 28 66 15 13.

Har du glemt at forny dit medlemskab trykker du på “Nyt kontingent 2019”, vælger Ejby-Glostrup 4H, og betaler. Du er nu medlem igen ?

For ikke-medlemmer

Er du ikke medlem af 4H klikker du på linket herunder for at gå til “Mit 4H”. Du trykker herefter på gæstetilmelding, hvor du nu bliver bedt om at indtaste dine oplysninger og betale. Er der problemer med tilmeldingen er du velkommen til at kontakte Sanna på Tlf.: 28 66 15 13.