Ejby-Glostrup 4H kan i år fejre 25 års jubilæum, og det vil vi gerne fejre ved et stort lokalt dyrskue på Dyregården i Ejby. Det bliver en festdag med masser af sjove aktiviteter for børn og voksne. Dyrskuet er for alle – og du kan udstille dit kæledyr, uanset om du er medlem af 4H eller ej.

På denne side kan du læse en hel masse om, hvad der kommer til at se på dagen – og hvad det vil sige at udstille sit kæledyr.

Der vil være mulighed for at købe kaffe, the, slush-ice, kage, juice, boller mv. i løbet af dagen.

Børnebillet – sjov for de mindste:
Køb en børnebillet til 30 kr. – sjov for de mindste
1 slush-ice
Aktivitet: Lav popcorn på bål
Aktivitet: Hoppeborg
Aktivitet: Sjov selfie

MINDEVÆG: Bring dine minder i spil!
Med 25 år på bagen, har vi haft rigtig mange medlemmer gennem tiden. I anledning af jubilæet vil vi gerne samle en mindevæg, der fortæller om vores foreningen gennem tiden. Så har du som nuværende eller tidligere medlem nogle gamle billeder eller andre sjove minder, du vil dele, må du meget gerne medbringe det på dagen, så vi kan dele det på mindevæggen.

Vis os dit kæledyr på Ejby-Glostrup 4H’s JUBILÆUMSDYRSKUE

Hvem kan deltage?
Dyrskuet er for alle – og du kan udstille dit kæledyr, uanset om du er medlem af 4H eller ej. Du behøver ikke at have erfaring med at udstille på dyrskue. Som udstiller får du også mulighed for at deltage i sjove konkurrencer med dit dyr – fx kaninhop, agurkspisning og andre sjove aktiviteter for smådyr.

Hvad er et børnedyrskue?
På et børnedyrskue bliver dyrene ikke bedømt på deres race og udseende, men der fokuseres på udstillernes kendskab til deres kæledyr, og om de ved hvordan dyret passes og plejes. Der er også fokus på, om man kan håndtere sit dyr og vise det frem på en præsentabel måde. Både dyr og udstillere er på dyrskuepladsen den dag dyrskuet foregår. Det er et stort fællesskab blandt udstillerne og det er sjovt at være på dyrskue.

Hvilke dyr kan jeg udstille og hvad skal jeg gøre som udstiller:
Du kan vælge at udstille alle smådyr, fx Høns, hunde, kaniner, marsvin eller andre smådyr (vi har bl.a. haft udstillere der havde biller og fisk med, så slip fantasien løs).

Alle udstillere skal vise deres dyr frem for en 4H frivillig og fortælle lidt om dyrets mad, bolig og pasning. Det er rigtig hyggeligt og ingen ”eksamen”. Ved dyrskuets afslutning modtager alle et diplom og en præmie for deltagelse.

Hvad skal jeg have med og skal jeg forbedre noget inden?
Når du ankommer til dyrskuet, vil du få stillet et bur til rådighed. På buret skal være et udstillerskilt, hvoraf er skal fremgå en række oplysninger om dig og dit dyr. Du må også gerne pynte buret så det ser fint og festligt ud.

Er der andet jeg skal vide inden?
Dyrskuer er kun for sunde og raske dyr. For at sikre det, vil dit dyr blive tjekket af en dyrlæge, når du ankommer. Det kaldes indsyning. Så med i prisen får du faktisk, at en dyrlæge lige tilser dit kæledyr og det er jo aldrig dårligt!

Hvad koster det og hvor melder jeg mig til?
For medlemmer af 4H koster det 25 kr. at deltage. Hvis du ikke er medlem, koster det 50 kr. Der er præmier til alle. Tilmelding sker på www.4h.dk senest 12. august. Du kan læse mere og finde en vejledning til hvordan du tilmelder dig ved at klikke på knappen herunder.

Det får du for dit deltagergebyr:
Udstillernummer (jubilæumsmærke) til dit bur
Præmie
Diplom
Indsyning ved dyrlæge
En sjov og lærerig dag sammen med en masse

Hvad er 4H?
I 4H giver vi børn uforglemmelige oplevelser med natur, dyr og mad. 4H er en landsdækkende organisation med cirka 70 klubber fordelt ud over landet. Vores klubber tilbyder aktiviteter, der skaber selvstændige, nysgerrige og ansvarlige børn og unge. Vi laver mad sammen. Vi dyrker haver. Vi passer dyr. Og en masse andre ting. Altid har vi fokus på vores motto ”learning by doing”, og alle børn er velkommen i 4Hs unikke fællesskab.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Susanna Luiro Larsen, Tlf: 28 66 15 13 el.  på [email protected]