Liv i Landet på Kongsgården

18augHeldag19Liv i Landet på KongsgårdenEt børnedyrskue midt i høsten, som foregår på Kongsgaarden ved Vester Broby. En museumsgård mellem Sorø og Næstved (Heldag) Kongsgården, Strandvejen 11

Detaljer

Børnedyrskue, aktiviteter og Høstmarked
For alle børn og unge over 6 år som har lyst til sjove aktiviteter med og uden dyr.
Hvis du ikke er medlem af en 4H klub, kan du få en herlig forsmag på at være 4H’er med masser af sammen- hold, sjove konkurrencer, oplevelser og nye venner.
Har du dyr med vil du blive bedømt på viden og pas-ning af dit dyr, samt hvordan du viser dyret frem og håndterer det. Der vil også være forskellige konkur- rencer og aktiviteter, som du kan deltage i f.eks. agility, mønstringskonkurrence og kaninhop.

Kæphesteskue
Udstil din kæphest og deltag i konkurrencer.
Alle deltagere får præmier.
Man tilmelder og betaler på www.livilandet.dk.
Det koster 20 kr. at deltage.

Praktiske oplysninger
Vi mødes på Kongsgaarden, Strandvejen 11, Vester Broby, 4180 Sorø, fredag den 18. august om eftermid-dagen hvor der er indsyning af dyr og anvisning af soveplads.

Priser
Det koster 250 kr. for at deltage med dyr eller i andre aktiviteter
Prisen er inkl. forplejning fredag aften, morgenmad og frokost lørdag samt aktiviteter, konkurrencer, diplom og præmie. Før dyrskuet får du tilsendt en mail med yderligere information og adgangstegn, hvorfor det er særdeles vigtigt, at du skriver din mailadresse på tilmel-dingen. Gebyr tilbagebetales ikke ved afbud/sygdom.

Tilmelding
Tilmelding sker på www.livilandet.dk senest den 1. august 2023. Har du spørgsmål kan du kontakte Tina Pedersen [email protected]

Tidspunkt

18. august 2023 - 19. august 2023 (Heldag)

Lokation

Kongsgården

Strandvejen 11

Andre aktiviteter

0 Kommentarer