Børn og dyr på Bregentved

29junHeldag30Børn og dyr på BregentvedBørn & Dyr på Bregentved er Danmarks største børnedyrskue - og du kan være med! Vi søger firmaudstillere og børn som ønsker at udstille bamse, kæphest, smådyr eller hest.(Heldag) Børn & Dyr på Bregentved, Piberhusvej 2, 4690 Haslev

Detaljer

Endagsdyrskue

Endagsskuet er lørdag den 29. juni 2024, kl. 8.00 – 17.00. Hvis du ikke er så gammel eller hvis du synes det er en stor mundfuld at være på dyrskue flere dage i træk, er endagsskuet et godt sted at starte.

Specielt hvis det er første gang du skal udstille på et dyrskue, så er éndagsskuet på Børn & Dyr på Bregentved det helt rigtige at starte med. Her kan du få en hyggelig og sjov dag sammen med dit dyr og andre børn, som har samme interesse. Når du deltager i endagsskuet ankommer du lørdag morgen og du og dit dyr kan forlade pladsen kl. 17.

Det koster 275 kr. at deltage og prisen er inkl. forplejning, aktiviteter, præmier og T-shirt. Der er begrænset pladser til heste og først til mølle-princippet er gældende.

Og husk at ALLE børn kan deltage i endagsskuet på Børn & Dyr på Bregentved! Det kræver ingen oplæring, medlemskab af 4H eller andet.

Flerdagsdyrskue

Kunne du tænke dig en hyggelig og sjov weekend sammen med dit dyr og andre børn og unge, som har samme interesse? Så er flerdagsskuet på Børn & Dyr lige noget for dig.

Flerdagsskuet strækker sig fra fredag eftermiddag til søndag aften.
I løbet af lørdagen skal du til en bedømmelse, hvor du viser dit dyr frem og fortæller om hvad du ved om pasning og pleje af dyret. Det er din viden om – og omsorg for dyret der tæller, ikke om dyret har det rigtige udseende eller er den rigtige race.

Du har resten af weekenden mulighed for at deltage i forskellige konkurrencer med dit dyr. Kaninerne kan deltage i kaninhop, andre smådyr i smådyrslege, som f.eks. agurkespisning. Hundene laver agility. Kalvene hygger sig med kalvelege. Hesteudstillere kan deltage i agility, ponylege, mønstringskonkurrencen eller ridebanespringning.

Der er mulighed for at overnatte i 4H teltlejren på pladsen eller du kan også vælge at sove hjemme.

Det koster 475 kr. at deltage og prisen er inkl. forplejning, overnatning, aktiviteter, præmier og T-shirt.

Tidspunkt

29. juni 2024 - 30. juni 2024 (Heldag)

Lokation

Børn & Dyr på Bregentved

Piberhusvej 2, 4690 Haslev

Andre aktiviteter

0 Kommentarer