Børn & Dyr på Bregentved

24junHeldag25Børn & Dyr på BregentvedBørn & Dyr på Bregentved er et stort børnedyrskue ved Haslev som afholdes den 24.-25. juni. (Heldag) Børn & Dyr på Bregentved, Piberhusvej 2, 4690 Haslev

Detaljer

Børnedyrskue

Børn & Dyr på Bregentved er et børnedyrskue som foregår i Piberhusfolden nær Bregentved Gods mellem Dalby og Haslev.
Her kan du udstille dit dyr på flerdagsskuet, som foregår fra fredag til søndag eller på endagsskuet om lørdagen. Du kan også deltage på rollespilslejr og for de små er der bamseskue. Du behøver ikke være medlem af 4H for at deltage på Børn & Dyr på Bregentved.

Flerdagsskuet

Der er ankomst fredag den 23. juni mellem kl. 15 og 17 og dit dyr tjekkes af en dyrlæge på parkeringspladsen ved hovedindgangen. Når dit dyr er på plads, skal du melde din ankomst i teltlejren. Her får du navneskilt og T-shirt samt anvist soveplads. Du kan forlade dyrskuet sammen med dit dyr søndag tidligst kl. 18.30 efter hen- visning fra hjælpere.
Det koster 475 kr. at deltage og prisen er incl. forplej- ning, overnatning, aktiviteter, præmier og T-shirt.

Overnatning og bespisning i teltlejre

Du har mulighed for at overnatte i små tippitelte, hvor i ligger ca. 10 i hver. Vi forsøger at lægge jeg klub-vis/aldervis, men skriv meget gerne i tilmeldingen, hvis du har ønsker til, hvem du vil sove sammen med, så vil vi bestræbe os på, at efterkomme dit ønske. Teltlejren er under opsyn hele døgnet af hjælpere i teltlejren. Der må ikke overnattes i eget telt i teltlejren. Du må gerne overnatte hjemme, men du skal for-tælle, når du går hjem og når du kommer igen. Der er bespisning fra lørdag morgen til og med søndag aften. Du skal derfor selv medbringe mad fredag aften. Der er også mulighed for at købe mad på dyr-skuepladsen. I teltlejren kan du få hjælp til alt, hvad du har brug for. Vi opbevarer gerne dine penge, mobiltelefon og andre værdier. Hos os har du også mulighed for at få opladet din mobiltelefon. I teltlej-ren er der altid frisk frugt, koldt vand/saft og tid til en snak. På dit navneskilt er der en stregkode. Den bruges som tjek in til alle måltider. Lørdag aften er der diskotek med lege og hygge. Vi glæder os til et hyggeligt dyrskue sammen med jer!

Endagsskuet – lørdag den 24. juni

Hvis du ikke er så gammel eller hvis du synes det er en stor mundfuld at være på dyrskue flere dage i træk, er endagsskuet et godt sted at starte. Når du deltager i endagsskuet ankommer du lørdag morgen og du og dit dyr kan forlade pladsen kl. 17.
Det koster 275 kr. at deltage og prisen er incl. forplej- ning, aktiviteter, præmier og T-shirt. Der er begrænset pladser til heste og først til mølle-princippet er gældende.

Kæphesteskue

Er du fyldt 6 år og er du helt vild med kæpheste, så kom og vær med til en fantastisk dag på Børn & Dyr på Bregentved søndag den 25. juni fra kl. 10-18.
Du og din kæphest skal sammen til bedømmelse hos de søde kæphestedommere. Her vil der blandt andet blive spurgt om, hvad du laver med din kæphest i hverdagen. Det koster 125 kr. at deltage med din kæphest og prisen er incl. T-shirt, aktiviteter, forplejning og præmie til alle.

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfrist til flerdagsskue og endagsskue er søndag den 18. maj 2023. Tilmelding foregår på www.bornogdyr.dk. Ved for sen tilmelding vil der bliver opkrævet et gebyr på 100 kr.

Bamseskue for de mindste søndag den 25. juni

Er du fyldt 2 år og er du vild med bamser, så kom og få nogle fantastiske timer på Børn & Dyr på Bregentved om søndagen fra kl. 10-13. Du skal være ledsaget af en voksen.
Vi skal lege, hygge og børnene skal fortælle om deres bamser og ligesom udstillere med dyr, skal bamserne selvfølgelig også dyrlægetjekkes.
Udstillerne skal lave et flot skilt som skal hænges op ved bamserne, så publikum kan se hvad bamserne hedder og hvem der ejer dem.
Det koster 95 kr. at deltage og der er præmier, T-shirt og frokost til deltagerne.
Tilmeldingsfrist er torsdag den 22. juni 2023 på www.bornogdyr.dk.

Tidspunkt

24. juni 2023 - 25. juni 2023 (Heldag)

Lokation

Børn & Dyr på Bregentved

Piberhusvej 2, 4690 Haslev

Andre aktiviteter

0 Kommentarer