4H børnedyrskue på Roskilde dyrskue

02junHeldag044H børnedyrskue på Roskilde dyrskueRoskilde dyrskue afholdes den 2.-3. og 4. juni. Vi glæder os til at se dig som udstiller, frivillig eller besøgende.(Heldag) Roskilde Dyrskueplads, Darupvej 12

Detaljer

Ankomst
Alle udstillere skal ankomme torsdag den 1. juni mellem kl. 17-19, hvor der er indsyning af alle dyr. Dyrskuet foregår fra torsdag aften til søndag kl. 18.

Mælkevejen
Alle med interesse for køer og kalve kan deltage på Mælkevejen. På mælkevejen kan deltagerne aktivt følge mælkens vej fra kløvermark til yndlings is. Man skal ikke medbringe eget dyr, for at kunne deltage.

Overnatning og bespisning
Du har mulighed for at overnatte i 4H teltene, som er under opsyn hele døgnet af Lejruglerne. Der må ikke overnattes i eget telt i 4H afdelingen. Du må gerne overnatte hjemme, men du skal fortælle, når du går hjem og når du kommer igen. 4H sørger for bespisning fra torsdag aften til og med frokost søndag. Søndag aften bliver der ikke serveret mad til udstillere.

Lejruglerne
Hos Lejruglerne kan du få hjælp til alt, hvad du har brug for. Vi opbevarer gerne dine penge, mobiltelefon og andre værdier. Hos os har du også mulighed for at få opladet din mobiltelefon.
Vi laver ture rundt på den store plads og forskellige aktiviteter på dagene. Hos Lejruglerne er der altid frisk frugt, koldt vand og tid til en snak. På dit armbånd er der en stregkode. Den bruges som tjek in til alle måltider. Der er altid liv og glade dage hos Lejruglerne!

Deltagerpris
Det koster 650 kr. for hesteudstillere og 500 kr. for øvrige udstillere at deltage – prisen er incl. mad, foder, overnatning, aktiviteter og præmier. Deltagergebyr tilbagebetales kun ved lægeerklæring. Ca. 2 uger
før dyrskuet får du tilsendt en mail med yderligere informationer og adgangstegn.

Tilmelding
Du skal tilmelde dig og betale online på www.4h.dk under mit 4H. Der er tilmeldingsfrist den 1. maj – vær opmærksom på, at der er plads til begrænset antal heste, så først til mølle princippet gælder.
Har du spørgsmål til tilmelding kontakt 4H kontoret på tlf. 87 40 87 58.

Tidspunkt

2. juni 2023 - 4. juni 2023 (Heldag)

0 Kommentarer