Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

4H Hjælpere

30. maj 2021-9:00 - 12:00

DKK100

OM HOLDET

Ideen er, at de børn, der er blevet for store til 4H for de små-holdet kan være hjælpere for de nye små i stedet, samtidig med – og for derIgennem – at lære en masse nyt. Deres opgave bliver, at hjælpe de mindre børn med at være i stalden, omgås dyrene og i det hele taget hjælpe de små til at få nogle gode oplevelser.

LÆR MERE MED DYREPASNINGSOPGAVE

Ud over at hjælpe de små i løbet af formiddagene, skal hjælperne også arbejde med deres helt egen dyrepasningsopgave, der kan tages med hjem og laves derhjemme, men også tages med i stalden og laves i fællesskab med de andre hjælpere. Hvert barn vælger selv hvilket dyr, de vil lave en opgave om. Til slut i forløbet vil der være en lille ceremoni, så vi vil fejrer det store arbejde hjælperne har gjort i løbet af sæsonen.

MØDEGANGE

Vi mødes alle formiddagene kl 9-12 (ved bålhuset i Klub Ejby, Statenevej 46, 2600 Glostrup). Det betyder at I møder lidt før “4H for de små”-holdet, så vi kan nå at planlægge arbejdsopgaverne for de enkelte formiddage inden de små ankommer, og vi efterfølgende kan nå at få afsluttet med evaluering af aktiviteterne, når de små er gået hjem.

Vi mødes følgende dage:
Søndag d. 18/4
Søndag d. 2/5
Søndag d. 16/5
Søndag d. 30/5
Søndag d. 6/6

TILMELDING OG PRIS

Prisen er 100 kr for alle 5 mødegange. Dyrepasningsopgaven er inkluderet i prisen.

Tilmelding foregår via 4h.dk og kræver medlemsskab af Ejby-Glostrup 4H. Det koster 200 kr. om året at være medlem – du melder dig ind i 4H samme sted.

For yderligere spørgsmål kontakt Janne på  [email protected]

Detaljer

Dato:
30. maj 2021
Tidspunkt:
9:00 - 12:00
Pris:
DKK100
Begivenhed Kategori:

Sted

Ejby-Glostrup 4H
Statenevej 46
Glostrup, 4H Øst 2600 Danmark

Arrangør

EJBY-GLOSTRUP 4H
E-mail:
ejby-glostrup4h@gmail.com
Se Arrangør hjemmeside