(Ikke flere pladser – holdet er fuldt booket)

NYT HOLD

Vi starter den 18. april

Så er det tid til at starte et nyt 4H for de små-hold op. Holdet henvender sig primært til de 3-6 årige og deres forældre. Vi skal opleve dyrene i Klub Ejby på tæt hold, lære at strigle en pony, øve i at løfte/holde marsvin og kaniner og måske finde ud af, om grisene virkelig spiser alt. Vi håber også at kunne arrangere besøg hos nogle af de andre dyr i lokalområdet.

Vi mødes fem søndage i april-maj-juni fra kl 9.30-11.30 i Klub Ejby, Statenevej 46, 2600 Glostrup. Vi starter hver gang ved bålhuset i haven, hvor der hele formiddagen vil være mulighed for at få lidt varmt/koldt at drikke samt lave sig lidt popcorn eller andet “småtteri” over bålet.

Det endelige program er ikke helt på plads, men det skal det nok blive inden opstart. Helt sikkert er det i hvert fald, at vi skal ud at ride på ponyerne.

På grund af Corona, er det ikke tilladt at have mere end én forælder med pr barn, og ingen søskende på sidelinjen desværre.

MØDEGANGE

Vi mødes disse fem søndage i april-maj-juni fra kl 9.30-11.30 i Klub Ejby, Statenevej 46, 2600 Glostrup:
Søndag d. 18/4
Søndag d. 2/5
Søndag d. 16/5
Søndag d. 30/5
Søndag d. 6/6

TILMELDING & PRIS

Pris for alle mødegange: 100 kr . Tilmelding foregår via 4h.dk og kræver medlemsskab af Ejby-Glostrup 4H. Det koster 200 kr. om året at være medlem – du melder dig ind i 4H samme sted.

 For yderligere spørgsmål kontakt Janne på  [email protected]