Vær med når vi skyder forårssæsonen igang med 2 hold for de mindste:

4H FOR DE SMÅ

Læs mere og tilmeld dig her – kun 10 pladser

NYT HOLD – 4H HJÆLPERE – FOR DE 6-9 ÅRIGE

Er du blevet stor til 4H for de små?

Forhåbentlig er lysten til at mærke og opleve livet og dyrene på gården og i naturen kun blevet større, i takt med at du er vokset.Derfor har vi nu lavet et helt nyt hold, der giver mulighed for både at lære og dele ud den viden, du allerede har fået.

På dette hold vil du også få mulighed for at stifte bekendtskab med vores populære dyrepasningsopgaver, som udgør en af grundstenene for de af vores medlemmer, der hvert år udstiller dyr på Roskilde dyrskue.

Læs mere og tilmeld dig her – men der er kun 6 pladser på dette hold, så skynd dig hvis du vil have plads.

Kategorier: Nyheder